NOT BAD.

Bastat. Nyrakade ben. fruktsallad. Karro. Macen. [√]
 

EFTER REGN KOMMER SOLSKEN

Min och Karros mellis ↑ Just nu sitter vi och ser på tv och hör regnet mattra utanför. Jag tycker inte säsligt mycket om regn för det får en att känna sej lite deppig osv. Och allt är så grått och trist. Men efter regn kommer solsken!


SLÖJJJJD

ser ut som jag tittar åt femtioelva håll samtidigt. haha.
Sitter just nu i 20 längan och ska snart gå till slöjden. så himla ovärt inlägg. blablabla.. ;)

MACBOOK PRO

Idag så fick jag macen YEY! (överraskning?) känns inte dåligt. Och det är inte heller sämre att vi som fick våran dator det här året fick en bättre oc nyare version än den gamla. Vet dock inte på vilket sätt den är bättre, har väl lite mer knepiga funktioner eller nåt ;)

I RYMDEN FINNS INGA KÄNSLOR

vihjärtardet
Nu så har dom flesta fått sin mac. Men inte våran klass. Vill ha den nu! Men jaja, får den imorn i alla fall. Fast då måste man typ gå en 3 timmars lång kurs om den eller nå. Nu så ska jag spela lite sims och sen ta mej en dusch. Pussss ♥

I'M GONNA PICK UP THE PIECES AND BUILD A LEGO HOUSE

Måste beställa en ny mobil efter ja, ni vet.. Men är inte helt säker på vilken jag ska köpa. Vill ha en som kostar kring ett till två tusen. Tror det kanske blir den ↑ Men tänkte i fall ni hade nå tips? :)

BEEN THERE, DONE THAT.

Första skoldagen är nu avklarad. har bara två terminer kvar så är det sommarlov igen. Är rätt så trött och ska vakna så jag hinner till skolan imorn. Fint att man har så långa skoldagar... äsch, men borde nog gå och lägga mej nu. Natti natti! ♥

LALALA

snööö. 
Manhem. Imorn. 7G. taggad. eller?. jo. 

ALL STAR.

Mina nya favvosar!

HAVING FUN, DONT PUT US DOWN


Är med dom bästa filurerna. hihihihhohohohohehheheh ;-)

FRANKRIKE ♥

Nu så är jag tillbaks här i kalix i norrbotten i norrland i sverige i norden.Har haft det enormt trevligt, trots att väskan är borta och allt det där.  I gengäld så fick jag bruna ben och blont hår.
 
Dom två första dagarna bodde i vi i pappas mosters lägenhet i paris där så gick vi och kolla på eifeltornet och massa andra kända grejor. Vi shoppade också lite grand. Sen så tog vi tåget ut till Normandie som ligger på Frankrikes norra kust. Där har pappas moster en stuga, och där spenderade vi tiden på både strand och i skog.  Har som sagt haft det jäääätte trevligt, hoppas ni också har haft det! puss ;-)

I PARIS TUNNELBARNOR.

FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN FAN!!! är så jävla pissigt jäva sur och nere. på mej själv. Nu ska ni få veta. Jag skulle ju åka till frankrike idag med familjen och nu är vi här. Allt var så hiiimla bra, vi skulle ta tåget in till paris och man blev tvungat att byta tåg då och då. Och vi hade lite brottom. Lite för brottom. Så brottom att jag glömde min väska på en tågperong nån stans. Och gissa vad jag hade i den där jävla väskan,? jo min jävla kamera med sitt jävla objektiv och min jävla mobil!!! Hatar mej själv sä himla mycket. Hur kunde jag vara så ansvarslös och glömma dom dyraste sakerna jag har! MItt i frankrikes huvudstads tunnelbanor. Åhh jag skule fota så mycket. Eifel tornet, notredam, sean osv.. Måste försöka att inte tänka på det. Då är hela jävla resan förstörd. men 9000spänn bara borta + 1000bilder på minneskortet. Deprimerad as hell.

OMNOMNOMNOM.

Hittills i sommar så har jag hunnit en massa, och den är inte äns slut! på söndag åker jag till frankrike och är där en vecka. Och jag ska hinna massa mer än frankrike innan sommarlovets slut! :D

LK

Tjolahopp! snart kommer Becca hit för att sova här och sen imorn så far jag, hon och Karro på LK och tillbringar dagen där. Ska bli hur kul som helst! 

AUGUSTI MÅNE

-canon eos 1100d-

AJ LÖVE TÅRTA

Vill bara säga grattis till morsan som fyllde 41år igår. JAg bakade tårta till henne. Maräng tårta. Men den blev lite blöt. hehe... men den smakade gott i alla fall. Visst Erika? ;)

RSS 2.0