MJAOMJAO

Gu va kol ja e.
Tjoohejj ! Dagen har gått himla snabbt, jag har bara haft tre lektioner c: Efter skolan så hade jag sång med Ellen och Anny, sen for jag och köpte en pigelin bara för att dom är så goda. Efter det så drog jag till Erika och vi knäppte några bilder. Sen så hade jag träning. Nu så ligger jag ny ducshad i sängen och vill bara blunda och sova, men jag måste träna på ett matteprov. Åhh.. 
 
Sov så gott ni som inte måste ha något jobbigt prov!

WIPE YOUR TEARS AND FACE YOUR FEARS.

 
Tjena, tjena! 
På luchen cyklade jag och Ellen till ica på min och köpte jordgubbar och muffins, micket gått. Sitter på Engelskan nu, har bara den här lektionen och en till kvar sen så slutar jag. Pusspuss! ;*

14 ÅR.


Snodde bilden av Becca, hoppas det är okej!
 
-Lite bilder från veckan
Ni kanske har märkt att jag inte bloggat på ett tag. Men har inte haft någon insperation elr blogglust. Fast nu så kände jag att det var dax. Så nu slänger jag in ett litet inlägg här. 
 
Sen jag sist bloggat så har jag hunnit börja träna cheerleading med världens bästa lag. Ska bli så roligt att åka med er till nyköping och tävla! Jag har också hunnit klippa och bleka håret, är så himla nöjd! Och så har jag hunnit fylla fjorton. Herregud var tio när jag började blogga.. Haha. I alla fall så hade jag en liten tjejkväll för mina nära och kära på relaxen och det var sjukt trevligt. 
 
Pusspuss!

RSS 2.0