CHARMIG

Hejsan, Hejsan. Idag så fick jag sluta en timma tidigare för no:n var inställd. Har inte hast No på hela veckan eller matte , för våran lärare är borta den här veckan och skolan har inte hittat någon vikarie. Ganska skönt faktist..

XS.

Ny tröja från chili, den kommer andvändas mycket i sommar!


BALLERINA

-nån sak jag gjort på bilden..
Nu så ska jag röra om lite på kajsas blogg och hoppas det blir bra, gå in på finisens blogg genom att klicka Dääär-->Kajsa<--

SÖNDAG

 
 Idag så har solen varit framme och termometern har bara visat 2- grader, ett perfekt väder att gå ut i helt enkelt. Men jag orkade aldrig resa på min lata röv och ta på mig skidorna och dra ut på isen. Nä jag har bara legat i min säng och sett på gossip girl, och knäppt några kort. Men det tycker jag ändå att man ska få göra, för det är ju trots allt söndag. Vilodagen.

NYTT & FRÄSCHT

Jacka, skjorta och klänning - h&m
Pyamas shorts - h&m. Bandeu och kjol - ginatricot
Glittriga pumps, och platåklackar - skopunkten
Vantar, Mobilfack, läppbalsam - h&m.  Ögonfrans/ögonbryns färgning - kicks
Idag så drog jag, mamma och syrran till Happis. Allt dom där godingarna ovanför fick följa med mig hem. Pumpsen och den vita klänningen ska jag ha på mig på påskdansen! 

SÖTASTE VIDEON JAG SETT!

 

TACOS

- så söt att jag dog
Nu är det freedag, för det visste ni ju inte. Jag ska i alla fall äta den maträtten som dom mesta svenskar äter på fredgar, Tacos. Asså en del säger taaacos men själv säger tackos, det låter ju näppt att att säga taaacos. Fattar inte varför endel gör det. Sen ikväll så ska jag och Elen sova hos Karro, ska bli massa bra. wery good svenska and inglish.
 

ELLEN

 
Ellen ska spendera den här natten hos mig,  vi ska snart kila iväg till ica och hyra någon bra film! puss

RSS 2.0