LITE BILDER


-Nej, Jag är inte topless på sista bilden.
Här har ni lite bilder som jag inte laddat upp här på bloggen från sri-lanka! :)
 

ASK.FM/SNELHEST

Hejhej, sitter på svenskan och vill hem och äta godis. Haha, låter som värsta fettot men jag är inte det.. Men i alla fall så tycker jag att ni ska gå in HÄR <---DÄR och fråga mig vad ni vill veta!

MÅNDAG,TISDAG,ONSDAG,TORSDAG,FREDAG,LÖRDAG,SÖNDAG

Det känns som att det är tordag fast det bara är onsdag, det gör typ alltid det. Och sen imorn kommer jag tro att det är fredag och vakna upp och vara jätte glad och sen komma på att det egentligen bara är torsdag... 
Jag hänger inte med här helt, hehe.

SEMLA OCH TE

Idag så gick jag, karro coh Ellen till Lyktan och fikade direkt efter vi slutat skolan. Sen så for vi hem till Ellen i töre, Har det bra här. ska snart gå och äta och sen så bli dte att fara hem vid halv åtta ikväll. Hare gött så länge, puuss! 

SRI-LANKAN PARADISE

-Åh, saknar...
Har nyss krypit ner i sängen, bytt sängkläder så nu är det renbäddat! Kommer sova som riktigt gott inatt, hoppas ni också gör det! Puss ♥

PEACE

 
-shit vad tuff.
Just nu så ser nog min blogg lite mysko ut, men den är nästan klar. I promise!

JAG ÄR TILLBAKS

Lite pinsamt när man glömmer bort att man har en blogg att ta hand om. Kort sammanfattning sen sist jag bloggade: kommit hem från Sri-lanka (hade the timme of my life!). Börjat skolan. Haft det mysigt. 
Nu när jag fått lite blogglust igen så ska jag försöka fixa designen lite, för den är ju urtrist! Men ha det bra så länge, pösss! ♥

WATER FOR ELEPHANTS

Fick mata denna elefant, så himla läskigt fast samtidigt kul!

KANDY

-utsikt från hotell balkongen
klockan åtta på morgonen så åkte vi från vårat hotell på stranden i welligama in upp i bergen till en stad som heter Kandy. På vägen hit så stannade vi på ett Elefant zoo och kikade på några söta elefanter, ni ska få någon bild sen. Här så ska vi i alla fall stanna en natt och imorn så åker vi till Sigiria och kollar på ett gammalt tempel. 

MULET


Idag så åkte vi in till Welligama och strosade omkring där i stan, men innan det så spenderade vi förmiddagen på ett surfhak på welligamabay. Det har varit mulet hela dagen, vilket är skönt för du kan man vara ute utan att dö av värmen. Imorgonn så ska vi på valsafari och se världens största djur, blåvalen! Ska bli så himla fränt!

SURFING

Igår så tog jag en surfing kurs som sagt. Så nu kan jag surfaaaa, det var hur grymt som helst! Lite synd bara att jag bor i sverige där största vågen är 2cm hög..

2013!

Går kvällen var rätt så grym! Massa mat och så var det fest nere på stranden. Fast endel som var där nere var liite för berusade, dom försökte sälja droger till min brorsa med mig som utbyte. Då blev jag arg och och gick upp på rummet.

RSS 2.0