LULEÅ

Hejsan! Sitter just nu i bilen på väg hem från Luleå. Har hälsat på mina kusiner. Har hunnit bada, cykla till storheden och njuta av vädret. Ikväll så är det planerat att jag ska sova hos Anny, saknar min hjärtis så himla mycket! ❤

☮ ☮ ☮

Har precis duschat klart efter att ha tagit en springtur och sedan bastat. Förut idag så så skrev jag ju att det blev mulet, men tio minuter efter att jag lagt ut det inlägget så kom solen fram igen. Så jag jobbade på brännan, badade och åkte ring. Hoppas ni alla har haft en bra dag, Godnatt! ✌

KANELBULLE

Just nu ⬆
Bullar är gott. Men jag tycker ändå att det är lite waste av det godaste genom att sätta dom i ugnen. Gillar nämlingen smeten mycket mer.

-Bild från Sri-lanka. Ser ut som the grudge i ansiktet, haha.
 
Hejsan! Vaknade för drygt en timme sedan av av att brorsan kom och väckte mig. Jag planerade att sola och bada i dag, men då blev ju solen tvungen att gå i moln. Får väll hitta på nåt annat då. Well see u later aligator.

STOCKHOLM & NORRTÄLJE

-har på mig shorts på sista bilden, även fast det kanske inte ser ut som det..
 
Här har ni lite bilder att kika på från då jag var i Stockholm&Norrtälje. Orkar inte skriva en lång text om vad som hände under dagarna så bara för att göra allting kortfattat: Sol, bad, shopping, grönan, kusinerna. Hade det bra där, saknar alltihopa redan! 

JORDGUBBAR

 
-Mami bjöd på efterrätt
 
Hejsan everybody! Ledsen för att jag inte har uppdaterat något dom två senaste veckorna. Har inte haft någon tid för jag har varit nere i kring stockholms trakterna och sen så var mitt sommarjobb på schemat. såå.. ja. Ska i alla fall försöka ta tag i det och börja blogga igen. Men det kommer inte bli så lätt, för det enda internetet jag har är från min mobil. Och jag kan säga att det är segare än en pensionerad snigel. 
 

SOMMARLOV

Köpte dessa skor idag, är 99.9% säker på att dom inte kommer vara lika rena och fina när sommaren är slut..
 
Idag den 13 juni fick jag maddafakking sommarlov! cirka två och en halv månad kvar till nästa skoldag! Har redan lite planer för sommaren. Nu på onsdag så far vi ner till stockholm och stannar där en vecka, sen så skulle vi kanske åka till Paris igen lite senare på sommaren. Då får jag se till att hålla hårt i min kamera, vill inte göra samma misstag igen.. 
 
 

KULTURNATTA

 
-Canon eos 600d
Har haft en underbar dag md fina människor, tack till alla! ♥

RSS 2.0