3 FRÅN I FREDAGS

- Och Nej, det är inte alkohol i drickorna.

PUSH PLAY, STOP, REWIND.

-lite bilder från dom senaste veckorna
 Just nu så sitter jag på franskan, vi ska snart se Avatar. Dubbat på franska. Haha, det kommer bli sååå fult. 

SVARTVITT

–Nikon d5100
 
 

RM 2013

-första min bild, tre sista är tagna från shadie.
Dom senaste tre dagarna har varit helt amazing, humöret har varit på topp hela tiden och jag har inte haft något annat än kul. Rm i Nyköping, det är ju helt sjuukt! Den där känslan man får när man står där ute på mattan och får visa vad man går för och sen så sättar man hela programmet, ja den känslan är underbar! Hoppas att ni i laget känner likadant, är så stolt över er! Loveu

CREATORS, FOREVER.

-två från träningen idag, och snälla Shadie låt mig ha kvar bilden på dig
Idag så for jag hem från skolan vid klockan 12 för jag hade migrän och mådde piss. Men det blev bra sen precis innan träningen. Ajja men nu så ska jag slå på "the notebook" och sommna till den. Asså jag har faktist aldrig sett den, men det sägs att den ska vara riktigt bra och det är ju klart för Ryan Gosling är ju med i den. Dreggel.
 

MÅNDAG

Igår så var vi i laget till luleå och hade våran näst sista träning innan Rm, i kväll är den sista. Det känns helt sjukt att vi åker till Nyköping om fyra dagar. Är så jäkla taggad! Nu på onsdag som kommer så ska jag och Ellen uppträda med våran låt på musikens hus, är också taggad inför det!

RSS 2.0